Starta e-handel med Eastlane idag

Starta e-handel med en byrå som har varit med i branschen över 20 år och som vet hur branschen har förändrat samt utvecklats över tiden. Vi har koll på hur gårdagens e-handel såg ut och håller oss ständigt uppdaterade över hur morgondagens e-handel utvecklas. 

Har du en produkt som funkar ute i den riktiga världen men önskar att starta en e-handel och börja sälja online? Då har du hittat rätt. Välkommen till Eastlane!

Starta upp din e-handel

Eastlane hjälper dig att starta upp din e-handel och ger dig vägledning över hur du ska gå tillväga.

Vi sköter allting

Är du orolig över att vi kommer lämna dig i sticket när vi är klara med uppbyggnaden? Vi lovar att inte göra det förrän du kan sköta din e-handel helt själv

Erfarenhet och uppdatering

Vi har erfarenheten med oss i ryggen och Eastlane garanterar att din e-handel har de allra senaste modulerna och apparna integrerade.

Konverteringsoptimerar

Vi konverteringsoptimerar din nuvarande e-handel och garanterar att höja din nuvarande konverteringsgrad.

Starta e-handel snabbt med Eastlane!

Konvertering på hög nivå

Är du intresserad av att starta e-handel idag?

Frågor och svar om att starta e-handel

Att handla online ökar varje år. Bara det senaste året så har det ökat med 16% och under pandemins år (2020) så ökade det med 40%. Håller dessa siffror i sig så inser vi gott och väl att e-handel är framtiden. Vi tror dock inte bara på e-handel utan snarare en kombination av det verkliga livet tillsammans med att handla online.

Att starta e-handel idag är mycket enkelt. Har du en komplicerad produkt som kräver mycket modifikationer samt har många olika tillval så rekommenderar vi att du använder dig av CMS-systemet Magento. Är det enkla produkter som t.ex skor, leksaker eller växter så rekommenderar vi att du använder dig av CMS-systemet Shopify. 

Du kan kontakta oss på Eastlane för att starta din nya e-handel eller utveckla din nuvarande e-handel genom att klicka här eller skriva till fredrik.ahlen@eastlane.se.

Läs mer om våra Shopify-utvecklare eller om våra magentokonsulter. Där kan du se mer specifikt om vad vi gör och hur vi går tillväga för att starta upp din nya e-handel eller om du vill utveckla din nuvarande e-handel.

De två olika CMS-systemen att starta e-handel med

Ni hittar oss på
Mäster Samuelsgatan 36
111 57
Stockholm

070 779 72 99
info@eastlane.se