Magentokonsult som förbättrar den dagliga e-handeln

Magentokonsult är Eastlanes specialitet. Vi har magentokonsulter som har erfarenhet av att samarbeta med stora, medel och små bolag som använder sig av Magento i sin kärnverksamhet. Vi hjälper våra kunder med att starta upp sin e-handel, daglig drift och teknisk utveckling av stora och små projekt.

Vad gör en magentokonsult på Eastlane?

Integrerar komplexa system

Vi har erfarenhet av att ansluta CRM, CMS och ERP system samt hur man ska få alla att interagera med varandra.

CRO-experter som får dig att sälja mer

Vill du konvertera dina hemsidebesökare men inte vet hur du ska göra? Då hjälper våra magentokonsulter dig.

Migreringar från Magento 1 till Magento 2

Vi har lång erfarenhet av att migrera webbplatser till Magento 2. Vi gör det enkelt och snabbt.

Vägledning från start av hemsida till kundleverans

Med 20 års erfarenhet kan vi med god säkerhet hjälpa dig med alla tekniska anpassningar som du vill ha.

Samarbeta med din magentokonsult idag

Väx med oss

Är du intresserad av en magentokonsult?

Migrera din nuvarande e-handel till Magento 2

Magentokonsult - migrera magento 1 till 2

Har du tröttnat på problem som uppstår i din nuvarande Magento 1 eller det CMS-system du använder idag och önskar att migrera till Magento 2, men har inte haft tiden eller orken till det? Kontakta oss på Eastlane så löser vi det problemet åt dig!

Vi sätter upp planen, migreringen och levererar ett resultat som dina kunder kommer tacka dig för.

Några av fördelarna är: Snabbare hemsida, enklare gränssnitt, snyggare hemsida och mer. Kontakta oss idag för att samarbeta med magentokonsulter som får jobbet gjort.

Magentokonsult som support av Magento för användare

Har ni ständigt små problem som behöver snabb assistans? Hyr in en proaktiv magentokonsult som alltid finns tillgänglig för assistans med er e-handel.

Ta kontakt med oss, berätta lite om er och därefter så är det bara att bjuda in oss till ett av era gemensamma workspace. Vi kan även skapa en gemensam arbetsplats. Vi använder oss av Slack men anpassar oss självklart till det som passar er bäst.

Börja med 1-2 timmar i veckan så kommer ni se hur mycket enklare det blir för er användare att navigera runt på Magento 2-panelen.

Magentokonsult - vanliga frågor som ställs

Kontaktuppgifterna hittar du på botten av varje sida. Du kan även klicka här för att fylla i ett kontaktformulär om du känner dig bekvämare att ha en mailkonversation.

Stronger och Dollarstore är några av företagen som vi har samarbetat med. Vill du se en mer komplett lista över företagen vi har samarbetat med så klicka här.

Textilgallerian som är ett av företagen vi samarbetar med, har massor av olika detaljer i deras sortiment och mycket data som behöver hanteras samt sorteras. Vill du ha din data sorterad snyggt på hemsidan. Så tveka inte på att ta kontakt med oss. 

Vi har magentokonsulter som arbetat med e-handels butiker sedan 2001 och sett hur e-handeln har utvecklats genom åren. Från en enkel HTML sida till att nu engagera kunden på resan till sin första köpta produkt med hjälp av diverse CMS-system.

Eastlane Consulting
Klaraviabergsdukten 63
111 64
Stockholm

070-779 72 99
info@eastlane.se

Är du intresserad av vår Magento-byrå på engelska klicka då här