Om oss på Eastlane

Eastlane drivs av Daniel och Fredrik som båda arbetat med e-handel +20 år. Vårt fokus ligger på att skapa affärsnytta och att skapa enkla och fungerande lösningar för komplexa problem. Vi har integrerat flera olika system med varandra oavsett om det gäller affärssystem, lagersystem eller betalväxlar. Betalningar är bland det krångligaste inom e-handel vilket gjorde att vi tog oss an att bygga Paysons Magento 2 Checkout.

Flera plattformsbyten har genomförts både under Eastlanes flagg, men även tidigare. Plattformsbytet är inte slutet, snarare en ny början. Flera av oss har arbetat länge med e-handel och verkat i nyckelpositioner hos stora e-handlare. Det vi alla har gemensamt är vi har en stor förmåga att sätta oss in i komplexa problem och lösa dem.

För ett par år sedan omgrupperade några av oss utanför Stockholm, det mesta av vårt arbete sker decentraliserat och på distans. Vi kommer dock mer än gärna ut till er på en fika eller en lunch och pratar e-handel. Eller så kan ni besöka oss på United Spaces som ligger på Klarabergsviadukten 63. Hör av dig!

Baserat på 3 omdömen
City Optik
City Optik
2022-06-07
Snabb och effektiv hjälp med webshoppen. Mycket trevliga medarbetare.
info offertway
info offertway
2022-06-01
Vi hade under en tid letat efter en partner som kunde hjälpa oss bygga vår tjänst både i frontend och backend. Daniel hos Eastlane ingav ett seriöst intryck och vi valde att gå vidare med dom. Vi är så glada för det valet, vilken hjälp vi fått längs vägen. Alltid tillgängliga för frågor och snabba när vi behövde utveckla något. Kunniga och innovativa under hela samarbetet. Kan starkt rekommendera Eastlane Consulting. Jonas Diaz VD Offertway
Stina Hedström
Stina Hedström
2022-05-18
Bättre hjälp kan man inte få. Supertrevliga och mycket hjälpsamma. Rekommenderar starkt.

Kontakta oss här!

E-handelskonsulter - Eastlane Guld Sigill
e-handelskonsult daniel lindstrom

Daniel Lindström

Hamodi Abou-Dabous E-handelskonsult

Hamodi Abou-Dabous